rev paa aate

 

Enkel, liten åtebu for deg som har kjøpt smårovviltkortet i Fron statsalmenning. 


Om åtebua
Åtebua ligger i Hinøgelslia i Fron statsalmenning. Åtebua er i privat eie men disponeres av fjellstyret som en ny prøveordning under revejakt i perioden 16.02. - 15.04.   Åtebua er ike til utleie vinteren 2021 pga Covid 19 situasjonen, og blir først for utlån fra 16.februar 2022.

Det er solcellepanel som drifter en lyskaster på veggen, og gassvarsler for propanovn. Det er også mulig å lade mobiltelefonen.
Ved åta er det viltkamera og revevarsler.
Bua er låst med kodelås. Dokumentasjon på kjøp av smårovviltkort for Fron statsalmenning og leie av bua dolumenteres for tilgang til bua ved kontakt mot fjelloppsyn Harald Bolstad, tlf 99275114, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Bestillingsregler
Åtebua kan kun bestilles gjennom inatur.no. Symbolsk pris, kr. 1,- pr døgn (kl. 13:00 - 12:00 neste dag) + servicegebyr kr. 20,-. Maks 3 dager pr jeger.
Jegere som skal leie bua må ha ordnet smårovviltkortet før de får tilgang til åtebua. Kode til lås fås ved henvendelse til fjelloppsyn Harald Bolstad.

Åtebua skal forlates i ryddig stand. Ta med alt av søppel og mat.
Nøkkelhenting:
Kontakt fjelloppsyn Harald Bolstad, tlf 99275114, for å få kode til låsen.

  Ny jaktstart fra åtebua er 16.februar 2022.